Nyheter

Kurs for filmfestivaler

Independent Cinema Office holder kurs i Oslo 16.-18. april. Søknadsfrist 27. februar.

23. januar 2024
En gruppe mennesker sitter rundt et stort bord. Foto.
Partnership and Revenue success for film festivals, foto: Natalia Ratajczyk

Kurset Partnership and Revenue Succsess for Film Festivals kommer til Norge for sin andre utgave. Det internasjonale kursopplegget tar imot påmeldinger fra festivaler over hele verden. Kursholdere er de to erfarne ekspertene Jennifer Frees og Catharine Des Forges. Kurset arrangeres av Independent Cinema Office i partnerskap med Norsk filminstitutt, Eventive og den norske MEDIA-desken.

Partnership and Revenue Succsess for Film Festivals passer for ansatte ved en veletablert filmfestival (eller et event) som har holdt på i minst to år. Den som melder seg på må være i posisjon til å kunne endre organisasjonen og ha minimum to års erfaring fra festivalarbeid.

Partnership and Revenue Sucsess for Film Festivals. 16-18 April. Oslo. Illustrasjon.

Tema og utbytte

Norsk filminstitutt i Oslo er vertskap for 3-dagerskurset 16.-18. april, 2024. Opplegget er inndelt i temadager:

  1. dag: Core Concepts of Partnership Strategy
  2. dag: Diving into your Biggest Partnerships Conundrums
  3. dag: Festival Spotlights

Etter fullendt kurs er målet at deltakerne har dannet verdifulle internasjonale partnerskap og er utstyrt med et sett verktøy som de kan tilpasse festivalens nåværende og fremtidige behov.

Kurset kan være nyttig for norske festivaler som i fremtiden ønsker å søke om tilskudd fra Kreativt Europa MEDIAs ordninger Nettverk av europeiske festivaler eller Filmfestivaler, eller de som ønsker ny strategi og et utvidet nettverk.

Søk her

Les mer og meld deg på innen 27. februar 2024 her.

Infomøte

Vil du vite mer før du melder deg på kan du delta på deres online infomøte torsdag 1. feb. kl. 16:30 (GMT), registrer deg her.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!