Nyheter

MEDIA på Gamescom

Spillutviklere- og produsenter kan avtale individuelle veiledningsmøter med MEDIA-deskene. Book senest 14. august.

10. august 2023
Seks personer sitter og snakker med hverandre rundt et høyt bord  inne i en messehall. Foto.
Gamescom, foto: Koelnmesse Allgemein

Representanter fra MEDIA-deskene blir å treffe på MEDIA-standen (Hall 3.2) under Gamescom kl. 11-13 i perioden 23.-25. august 2023. Dette er første året MEDIA-Stands er tilstede på spillmessa i Køln, Tyskland. Deltagere er velkommen innom standen for en uformell prat.

Søknadsveiledning

Er du utvikler eller produsent av narrative dataspill eller narrative interaktive opplevelser og vurderer å søke Kreativt Europa MEDIA om tilskudd? Da kan du nå booke en-til-en møter under spillmessa med en av våre MEDIA-desk kolleger fra f.eks. Tyskland, Danmark, Estland, Flandern, Frankrike, Ungarn, Latvia, Litauen, Nederland eller Belgia. De vil kunne gi veiledning og svare på spørsmål om tilskuddsordningen for utvikling av dataspill.

For å booke møte under Gamescom, fyll inn dette skjemaet senest 14. september.

Neste søknadsfrist

I løpet av høsten utlyses neste tilskuddsrunde for dataspill med søknadsfrist vinter/vår 2024. Følg med i våre kanaler for annonsering av eksakt dato. Les mer om MEDIAs tilskuddsordning for dataspill her. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om ordningen.

Ni norske spillselskaper til Gamescom

Norge og Finland har for tredje gang inngått et samarbeid om felles stand på bransjeområdet under Gamescom. Totalt ni norske selskaper vil være til stede på boothen. De vil ha tilgjengelig møterom for møter som kan avtales via Meet 2 Match. Samarbeidet er en del av Norsk filminstitutts (NFI) internasjonale satsingsarbeid for norske dataspill. Dataspillrådgiver Magnus Tellefsen deltar fra NFI 22.-24. august.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!