Nyheter

Bug City utvalgt til CEE Animation Forum

Det norske dukkeanimasjonsprosjektet er plukket ut til kategorien Series/TV Specials under pitcheforumet som arrangeres 2.-4. november.

10. oktober 2022
Ceea forum 2022 banner
CEE Animation Forum

Serien Bug City bygger på kortfilmen med samme navn. Den er for tiden i manusutviklingsstadiet hos Klipp og Lim i Trondheim med støtte fra NFI. Serien beskrives som Nordens kanskje første insekt-noir og retter seg mot unge voksne.

Bug City – et mørkt og ellevilt komediedrama, i en verden der miljøspørsmål som tap av leveområder og klimaflyktninger eskalerer. Alt pakket inn i en miks av merkelig insektbiologi og menneskelige mangler, om aktivisme, kynisme og idioti, og hvor slitsomt det er å overbevise noen om å endre seg.

Serien er en miks av 2D og CGI-animasjon og har som mål å nå et internasjonalt publikum med sine dagsaktuelle temaer, komiske krumspring, sterke artistiske uttrykk og morsomme karakterunivers. Regi er ved Jøran Wærdahl og Kjersti Greger er seriens produsent.

CEE Forum er et ledende pitcheevent i europeisk sammenheng og arrangeres med støtte fra Kreativt Europas MEDIA-program. CEE feirer 10-års jubileum i år med et hybridevent 2.-4. november, 2022, lagt til Pilsen i Tsjekkia og online. Akkrediteringen er nå åpen og de tilbyr også muligheten til å delta på Animarkt Stop Motion Forum (5.-8. nov.) til spesialpris. Meld deg på her

For mer informasjon som alle de nominerte prosjektene og om CEE Animation Forum se pressemeldingen under.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!