Kurs og workshops

Serial Eyes

Manusutvikling/ serier
Søk innen 15/04/19

Les mer om Serial Eyes

Serial Eyes er et 8-måneder fulltids program som fokuserer på manusutvikling og produksjon innen serieformatet. Kurset arrangeres av DFFB – Det Tyske Film & TV akademiet, i samarbeid med London Film School og Den Danske Filmskole.

Kurset retter seg mot europeiske manusforfattere og serieskapere med minimum 1-3 års erfaring. Deltakerne bør ha skrevet minimum 1-2 episoder for serier. Ved oppstart bør kursdeltakerne bringe med seg ideer til nye prosjekter, som kan videreutvikles i løpet av kurset.

Tolv deltakere blir valgt ut basert på innsendt materiale, og under kurset får deltakerne opplæring av internasjonale eksperter. Målet er å skape en ny generasjon europeiske serieskapere med nye ideer og metoder som er en del av et europeisk og internasjonalt nettverk. Alle deltakere utvikler en egen pilot og et gruppeprosjekt i løpet av kursprogrammet.

Serial Eyes foregår fra september til mai, og undervisningen skjer i Berlin på DFFB. I tillegg arrangeres det studieturer til Køvenhavn, London og Series Mania i Lille. Deltakerne forplikter seg til å delta full tid under hele programmet.

Kursavgift: € 4500 som dekker workshop og reise/overnatting i London, København og Lille, samt offentlig transport i Berlin og London.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!