Kurs og workshops

MFI Script 2 Film

Manusutvikling
Søk innen 10/04/21

Les mer – MFI Script 2 Film

Mediterranean Film Institute arrangerer MFI, et manus og prosjektutviklingskurs over en periode på 6 måneder. Kurset består av fire samlinger, to fysiske samlinger på de greske øyene Nisyros (2. – 14. juli) og Rhodos (10.- 17. oktober), og to online samlinger i august/september og desember.

Kurset består av gruppearbeid, Q&As, case studier og individuell veiledning av internasjonale eksperter og bransjefolk. Målet er å utvikle manus fra første utkast til produksjonsklar versjon gjennom en arbeidsprosess som fokuserer på manusanalyse, versjonering og omskriving. Målet er å maksimere historiens kunstneriske verdi og samtidig produsere solide manus med sterk dramatisk effekt. En annen målsetning er å hjelpe deltakerne med å effektivisere utviklingsprosessen. (presentasjon, pitching, finansiering og produksjonsplanlegging).

Et utvalg av prosjektene vil presenteres på European Co-production Forum – Crossroads – under Thessaloniki International Film Festival (november 2018). Ett prosjekt blir også valgt ut til å presenteres under The Sofia Meetings Co-production Forum under Sofia International Film Festival i mars.

Kursavgift: € 2000 for manusforfattere, medforfattere, regissører og € 1500 for produsenter for første samling og € 500 for andre samling.
Kursavgiften inkluderer overnatting og måltider.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!