Kurs og workshops

MFI Script 2 Film

Manusutvikling

Søk innen 20.03.23

Les mer om MFI Script 2 Film

Mediterranean Film Institute arrangerer MFI, et manus- og prosjektutviklingskurs over en periode på 7 måneder. Kurset er passer for spillefilmer, serier og dokumentarer, og består av fire samlinger. To fysiske samlinger på de greske øyene Nisyros (23. juni – 6. juli) og Rhodos (21.- 29. oktober), og to online samlinger i september -23 og januar -24.

Kurset består av gruppearbeid, Q&As, case studier og individuell veiledning av internasjonale eksperter og bransjefolk. Målet er å utvikle manus fra første utkast til produksjonsklar versjon gjennom en arbeidsprosess som fokuserer på manusanalyse, versjonering og omskriving. Målet er å maksimere historiens kunstneriske verdi og samtidig produsere solide manus med sterk dramatisk effekt. En annen målsetning er å hjelpe deltakerne med å effektivisere utviklingsprosessen. (presentasjon, pitching, finansiering og produksjonsplanlegging).

Det er også en mulighet for manusforfattere, manuskonsulenter, bestillere og andre beslutningstakere som ønsker å utvikle sine ferdigheter innenfor et praktisk rammeverk å delta som assistenter til kursholderne.

Ett oppfølgingsløp på 12-24 måneder etter kursslutt gjør at deltakerne vil ha tilgang til programmets samarbeidsmarkeder- og arrangementer. Et utvalg av prosjektene vil presenteres for de samme samarbeidspartnerne (European Co-production Forum Crossroads, Sofia Meetings Co-production Forum, Meetings on the Bridge, Thessaloniki Documentary film festival, Filmmarket HUB).

Kursavgift:
€ 2000 for manusforfattere, regissører og produsenter med et prosjekt
€ 2000 for profesjonelle uten et prosjekt
Kursavgiften inkluderer overnatting og måltider.
Reiser bestilles og dekkes av deltagerne selv.

Søknadsfrister:
20. mars 2023 for søkere med et prosjekt
10. april 2023 for søkere uten et prosjekt

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!