Kurs og workshops

LIM - Less Is More

Manus / prosjektutvikling

Søk innen 20.10.23

Les mer om LIM

The more art is bound by limitations, the freer it is
-Igor Stravinsky

LIM er en workshop for filmskapere som jobber med begrensede budsjetter, men med stor kunstnerisk frihet. LIM ser på økonomiske begrensninger som et verktøy og en katalysator for nyskaping og kreativitet.

Kurset finner fordeler seg over tre ukeslange workshops bestående av manus- og prosjektutvikling, så vel som møter med potensielle co-produsenter og finansiører fra hele Europa.

LIM avholdes i perioden mars til oktober. I løpet av tre workshops skal filmskaperne finne kjernen i sitt prosjekt, videreutvikle og raffinere prosjektet gjennom veiledning og tilbakemelding fra mentorer og kursdeltakere. Siste del er kurset er LIM Showcase Event hvor man får tilbakemelding på sitt prosjekt fra eksperter og bransjeaktører fra hele Europa.

LIM har 16 kursplasser og er åpent for manusforfattere og regissører som skal i gang med sitt første, andre eller tredje spillefilmprosjekt. LIM er også åpent for kunstnere med bakgrunn i andre kunstformer, som teater, dokumentar eller visuell kunst. Alle må søke med et prosjekt i tidlig utvikling.

Kursavgift:
€ 900 for manusforfattere/regissører.
Avgiften dekker workshops, online sesjoner, kost og losji under oppholdene.
Reise må dekkes av deltakerne.


LIM2021 | Online Introductory Presentation from Le Groupe Ouest on Vimeo.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!