Kurs og workshops

LIM - Less Is More

Manus/ prosjektutvikling
Søk fra september 20

Les mer om LIM

The more art is bound by limitations, the freer it is
Igor Stravinsky

LIM er en workshop for filmskapere som jobber med begrensede budsjetter, men med stor kunstnerisk frihet. LIM ser på økonomiske begrensninger som et verktøy og en katalysator for nyskaping og kreativitet.

Kurset finner sted i tre land og fordeler seg over tre ukeslange workshops bestående av manus- og prosjektutvikling, så vel som møter med potensielle co-produsenter og finansiører.

LIM 2020 avholdes i perioden mars til oktober, først en uke i Krakow, Polen (mars), deretter Bretagne, Frankrike (juni) og sist i Vilnius, Litauen (oktober). I løpet av tre workshops skal filmskaperne finne kjernen i sitt prosjekt, videreutvikle og raffinere prosjektet gjennom veiledning og tilbakemelding fra mentorer og kursdeltakere, for så i siste del av kurset ferdigstille et første utkast til manus.

LIM er åpent for manusforfattere og regissører som skal i gang med sitt første, andre eller tredje spillefilmprosjekt. LIM er også åpent for kunstnere med bakgrunn i andre kunstformer, som teater, dokumentar eller visuell kunst. Alle må søke med et prosjekt i tidlig utvikling.

Deltakeravgift: € 900 inkluderer kursavgift, online veiledning, overnatting og måltider. Reise kommer i tillegg.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!