Kurs og workshops

ISI: Business and Legal Affairs

Jus / kontrakter

Søk innen 30.04.24

Les mer på ISI.

Kurset arrangeres av International Screen Institute (ISI), en veletablert organisasjon som tilbyr førsteklasses kursopplegg til den audiovisuelle bransjen. Business and Legal Affairs dekker det juridiske rammeverket som kreves for en film eller TV-serie fra tidlig utviklingsstadium, til finansiering, til distribusjon og til slutt for å nå ut til publikum. Det vil også dekke sentrale områder av den juridiske kunnskapen som trengs for å skape tillit hos den enkelte når man diskuterer og utarbeider kontrakter. Deltakerne vil få med seg praktisk kunnskap, selvtillit og forståelse av de ulike juridiske aspektene ved film- og TV-kontrakter.

Kurset har plass til 15-20 deltakere og går over 5 dager i Wien, Østerrike, og vil for det meste fokusere på kunnskapsutveksling. Det passer for personer med minimum 2 års erfaring innen salg, distribusjon, junior executives innen finansiering eller hos en strømmetjeneste/TV-kanal, samt produsenter som har produsert minst 2-3 filmer.

Kursavgift:
€ 1 500 som dekker deltakeravgift, lunsj og middager. Reise og opphold dekkes av den enkelte deltaker. (Early bird-tilbud: € 1 350 før 15. mars)

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!