Kurs og workshops

ISI: Audience Design Lab

Publikumsinnsikt

Søk innen 31.07.23

Les mer på ISI

Audience Design Lab arrangeres av International Screen Institute (ISI), en veletablert organisasjon som tilbyr førsteklasses kursopplegg til den audiovisuelle bransjen. Workshopen er designet for å oppmuntre filmskapere til å finne og bygge publikumsengasjement for prosjektene sine på et tidlig stadium. Å lære å utvikle en målgruppedesignstrategi tidlig i produksjonsprosessen vil gi deltakerne større forståelse for hvordan de kan engasjere publikum med det rette budskapet i markedsføringen på tvers av sosiale plattformer, finne og bygge fellesskap og se på alternative muligheter f.eks. for å gi økt kunnskap. Deltakerne vil forlate kurset med større forståelse av hvordan de kan argumentere for filmens budskap, og hvordan de bygger opp en kampanje rundt filmen som etterlater et inntrykk.

Kurset foregår over 4 dager i Wien, Østerrike. Workshopen passer for team i startfasen av karrieren som jobber med sin første, andre eller tredje film. Prosjektet kan være fiksjon, animasjon eller dokumentar. Teamet bør bestå av produsent, regissør og ev. manusforfatter med et prosjekt i en sen utviklingsfase eller kun produsent(er) og regissør hvis filmen har nådd låst klipp.

Kursavgift:
€ 1950 for team på opptil 3 personer som dekker deltakeravgift, lunsj og middager. Reise og opphold dekkes av den enkelte deltaker.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!