Kurs og workshops

EPI: Series' Women

Dramaserier, karriereutvikling

Søk innen 16.09.24

Les mer om Series Women

Kurset arrangeres av Erich Pommer Institut og er et karriereprogram for kvinnelige serieprodusenter og personer med ansettelsesmyndighet i produksjonssektoren. Kurset retter seg mot kvinnelige produsenter med erfaring og track record og den personen i firmaet med ansvar for nyansettelser. Søker må ha minimum en serie i utvikling. Både CV, motivasjon og vedlagte prosjekt er grunnlag for kursopptak.

Programmet har en helhetlig tilnærming og består av kursing i temaer som synlighet, forhandlingsteknikk og ledelse, forretningsutvikling og merkevarebygging. Nettverksbygging er en selvsagt del av kursprogrammet, som også består av karriereveiledning, coaching og pitchetrening, samt en til en møter med eksperter fra bransjen. Som kursdeltaker vil du få delegatpass til Series Mania og tilgang til sentrale finansiører og beslutningstakere innen markedet for TV- og dramaserier.

Kurset vil foregår i løpet av høsten -24/våren -25 og består av fire moduler, samt en femte for personer med ansettelsesmyndighet:

  1. Creating Visibility
  2. Developing Visibility, selvstudie-fase
  3. Understanding the TV Drama Series Industry
  4. Navigating the Current World of Business, Leadership and Entrepreneurship
  5. Modern Gender Equality Management

Kursavgift: € 2 500

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!