Kurs og workshops

EAVE European Producers Workshop

Utviklingsprogram, produsenter
Søk innen 23/08/21

Les mer om EAVE

EAVE European Producers Workshop er et velrenommert produsentkurs som retter seg mot både fiksjon- og dokumentarprodusenter innenfor film og tv. Kurset består av tre ukelange workshoper gjennom ett år, med individuell oppfølging av deltakerne mellom kursene. Deltakerne får også mulighet til å bli en del av EAVE nettverket, et bredt produsentnettverk som består av nåværende og tidligere kursdeltakere.

Hovedtema for de ulike samlingene er “Development”, “Packaging” og “Finance and Distribution”. Deltakerne deles opp i grupper som ledes av en erfaren produsent. Produsenter som melder seg på uten prosjekt, får samarbeide med de som har med prosjekter under workshopene. Hver workshop består av en kombinasjon av foredrag, gruppearbeid, filmvisninger, ulike casestudier, samt personlige møter med konsulenter hvor man bl.a får trene på pitching. Mellom workshopene, jobber deltakerne videre med utviklingen av egne prosjekter.

Workshops i 2022:
4. – 11. mars 2022 i Luxemburg
10. – 17. juni 2022 i Pärnu, Estland
Oktober 2022 i Barcelona, Spania

Kursavgift: € 3.000 deltakere med prosjekt/ € 2.000 for deltakere uten prosjekt, og conference fee på € 1.600 per samling som inkluderer overnatting og måltider.
Søkeravgift: 150 €

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!