Kurs og workshops

EAVE Producers Workshop

Utviklingsprogram, produsenter

Søk innen 28.08.23

Les mer om EAVE Producers Workshop

EAVE Producers Workshop er et velrenommert produsentkurs som primært retter seg mot både fiksjon- og dokumentarprodusenter innenfor film og tv. Kurset består av tre ukelange workshoper gjennom ett år, med individuell oppfølging av deltakerne mellom kursene. Deltakerne får også mulighet til å bli en del av EAVE nettverket, et bredt produsentnettverk som består av nåværende og tidligere kursdeltakere.

Hovedtema for de ulike samlingene er “”>Development", “”>Packaging" og “”>Finance and Distribution". Deltakerne deles opp i grupper som ledes av en erfaren produsent. Produsenter som melder seg på uten prosjekt, får samarbeide med de som har med prosjekter under workshopene. Hver workshop består av en kombinasjon av foredrag, gruppearbeid, filmvisninger, ulike casestudier, samt personlige møter med konsulenter hvor man bl.a. får trene på pitching. Mellom workshopene, jobber deltakerne videre med utviklingen av egne prosjekter.

Workshops i 2024:
7.-14. mars 2024 i Luxemburg
Juni 2024 – datoer og sted TBC
14.-21. oktober 2024 i Karlskrona, Sverige

Kursavgift: € 3.000 deltakere med prosjekt/ € 2.000 for deltakere uten prosjekt, og conference fee på € 1.600 per samling som inkluderer overnatting og måltider.
Søkeravgift: 100 € (for nye søkere)

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!