Kurs og workshops

CPH:LAB

Dokumentarfilm/utvikling
Søk innen 16/06/22

Les mer om CPH:LAB

CPH:LAB er et utviklingsprogram i regi av CPH:DOX som skal fremme kreativt vågemot og nye fortellerformer innen dokumentarfilm. Programmet ønsker visjonære og grensesprende prosjekter, som finner samarbeidsformer og -partnere på tvers av fagfelt, sektorer, kulturer og landegrenser.

Målgruppen for CPH:LAB er filmskapere, historiefortellere og kreative designere og utviklere som ønsker å utforske og utvikle dokumentarfilmen som sjanger og nå ut til et publikum på nye måter, gjennom ny teknologi, nye plattformer og nye formater. Man søker seg til workshopen som et kreativt team, enten med et prosjekt i utvikling eller produksjon. Det er plass til 9 immersive eller interaktive kreative dokumentarprosjekter og inntil 20 deltakere. Lab’en vil fokusere på plattform(er), historieutvikling, fjernproduksjon, publikumsutvikling, impact og og outreach, samt alternative løsninger for distribusjon.

Utviklings- og produksjonslaben består av fire moduler i perioden august 2022 til mars 2023, både online og fysiske møter i København, bl.a. under CPH:DOX i København 20.- 24. mars 2023.

CPH:LAB workshop sessions 2022-2023:
Part I Orientation-Preparation Meeting, online, 16. august, 1 dag
Part II Rapid Development, Købehnavn, 23.-29. sept., 7 dager
Part III Individual Mentoring & Peer-to-Peer Feedback, online, okt. – feb., en halv dag pr. uke
Part IV Public Presentation & Individual Meetings, Købehnavn, 20.-24. mars, 3 dager

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!