Kurs og workshops

CPH:LAB

Dokumentarfilm/utvikling

Søk innen 21.06.24

Les mer om CPH:LAB

CPH:LAB er et utviklingsprogram i regi av CPH:DOX som skal fremme kreativt vågemot og nye fortellerformer innen dokumentarfilm. Programmet ønsker visjonære og grensesprende prosjekter, som finner samarbeidsformer og -partnere på tvers av fagfelt, sektorer, kulturer og landegrenser.

Målgruppen for CPH:LAB er filmskapere, historiefortellere og kreative designere og utviklere som ønsker å utforske og utvikle dokumentarfilmen som sjanger og nå ut til et publikum på nye måter, gjennom ny teknologi, nye plattformer og nye formater. Man søker seg til workshopen som et kreativt team, enten med et prosjekt i utvikling eller produksjon. Det er plass til 9 immersive eller interaktive kreative dokumentarprosjekter og inntil 20 deltakere. Lab’en vil fokusere på plattform(er), historieutvikling, fjernproduksjon, publikumsutvikling, impact og og outreach, samt alternative løsninger for distribusjon.

Utviklings- og produksjonslaben består av fire moduler i perioden september 2024 til mars 2025, både online og fysiske møter i København, bl.a. under CPH:DOX i København i mars 2025.

CPH:LAB workshop sessions 2024-2025:
Part I Orientation-Preparation Meeting, online, 11. september, 3 timer
Part II Rapid Development, København, 11.-17. oktober, 7 dager
Part III Individual Mentoring & Peer-to-Peer Sessions, online, nov. – feb., en økt hver 2-3 uke
Part IV Public Presentation & Individual Meetings, København, mars, 3 dager

Kursavgift: DKK 3 750,- som dekker deltakeragvift, overnatting og måltider i København. Reise etc. dekkes av den enkelte deltaker.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!