Kurs og workshops

Berlinale Talents

Talentutvikling
Søk innen 01/09/21

Les mer på Berlinale Talents

Hvert år under Berlin International Filmfestival samler Berlinale Talents 300 utvalgte filmskapere med ulik faglig bakgrunn fra hele verden for å utveksle erfaringer, bygge nettverk, lære mer om prosjektutvikling og om filmen som kulturelt og økonomisk produkt. Berlinale Talents blir arrangert i nærheten av festivalområdet og European Film Market og er vertskap for en rekke arrangementer med Berlinalens gjester og kjente filmskapere.

Berlinale Talents retter seg mot filmskapere som er i sitt første tiår av sin karriere. For å søke må du ha laget enten en spillefilm, to kortfilmer eller en TV-serie, som har blitt vist internasjonalt og/eller utmerket seg ved å vinne en pris. Les mer om søkerkriteriene på FAQ

Berlinale Talents består av blant annet Summit-programmet, som er masterclasses og paneldebatter med internasjonalt anerkjente filmarbeidere (regissører, produsenter, produksjonsdesignere, skuespillere, klippere etc) innenfor ulike fagfelt, som deler sine erfaringer og sine kunstneriske visjoner. I tillegg kommer seksjonene Project Labs, Studios og Talent Press.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!