Kurs og workshops

Berlinale Talents

Film
Stengt for påmelding

Les mer på Berlinale Talents

Hvert år under Berlin International Filmfestival samler Berlinale Talents 300 utvalgte filmskapere med ulik faglig bakgrunn fra hele verden for å utveksle erfaringer, bygge nettverk, lære mer om prosjektutvikling og om filmen som kulturelt og økonomisk produkt. Berlinale Talents blir arrangert i nærheten av festivalområdet og European Film Market og er vertskap for en rekke arrangementer med Berlinalens gjester og kjente filmskapere.

Berlinale Talents retter seg mot filmskapere som er i sitt første tiår av sin karriere. For å søke må du ha laget enten en spillefilm, to kortfilmer eller en TV-serie, som har blitt vist internasjonalt og/eller utmerket seg ved å vinne en pris. Les mer om søkerkriteriene på FAQ

Berlinale Talents består av blant annet Summit-programmet, som er masterclasses og paneldebatter med internasjonalt anerkjente filmarbeidere (regissører, produsenter, produksjonsdesignere, skuespillere, klippere etc) innenfor ulike fagfelt, som deler sine erfaringer og sine kunstneriske visjoner. I tillegg kommer seksjonene Project Labs, Studios og Talent Press.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!