Kurs og workshops

Atelier Ludwigsburg-Paris

Utvikling/produksjon/distribusjon
Stengt for påmelding

ALP nettside

Atelier Ludwigsburg-Paris (ALP) er et etterutdanningsprogram som arrangeres av de to anerkjente utdanningsinstitusjonene La Fémis i Paris og Filmakademie of Baden-Württemberg i Ludwigsburg i Tyskland, i samarbeid med National Film and Television School, London.

Kurset retter seg mot nyutdannede fra filmskoler og andre universiteter som kan vise til praktisk arbeidserfaring og sterk motivasjon for å arbeide med film. Maksimum alder er 30 år, undervisningen foregår på engelsk.

Programmet går over ett år (oktober – august) og pensumet omfatter utvikling, finansiering, produksjon, distribusjon og markedsføring. Ved siden av teoretisk undervisning er praktisk arbeid og produksjon en sentral del av kurset, og deltakerne vil produsere en kortfilm i løpet av utdanningsløpet.

Programmet er inndelt i sju seksjoner:
2 seksjoner på Filmakademie Baden-Wurttemberg, 2 seksjoner på La Femis i Paris, en valgfri seksjon enten i Paris eller Ludwigsburg, praksisperiode hos distributør/salgagent, samt besøk på NFTS i London og filmfestivalene i Berlin, Clermont-Ferrand og Cannes.

Kursavgift: 1500€/ 2900€
Det er mulig å søke stipend gjennom Atelier Ludwigsburg-Paris.

Om ALP på Vimeo:

Atelier Ludwigsburg-Paris from Filmakademie Baden-Württemberg on Vimeo.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!