Kurs og workshops

ASF - Animation Sans Frontiéres

Animasjon

Søk innen 07/06/22

Les mer om Animation Sans Frontiéres

Animation Sans Frontiéres er en forelesning og workshop-basert kursprogram (4×2 uker) for animatører (studenter og nyutdannede) innen europeisk animasjonsfilm. Gjennom et 8-uker kurs får deltakerne en innføring i både animasjon som kunstform og prosessen fra en idé blir født til ferdig film.

Animasjon Sans Frontieres gjennomføres i samarbeid mellom fire prestisjefulle europeiske utdanningsinstitusjoner:
-Filmakademiet Baden-Württemberg i Tyskland
-MOME – Maholy-Nagy Universitet for kunst og design i Ungarn
-Animation Workshop i Danmark
-Gobelins, I’école de I’image i Frankrike

Programmet har plass til 16 deltakere som vil tilbringe 2 uker på hver skole. Her får de innblikk i hele prosessen i en animasjonsfilmproduksjon, fra konsept og idéutvikling, til finansiering og produksjon. Både TV, spillefilm, spill og interaktive medier dekkes, så vel som tradisjonell produksjon og produksjoner for cross-media. Basert på motivasjon og talent vil ti av deltakerne få mulighet til å representere ASF på Cartoon Movie, Animation Production Day eller FMX arrangementer, hvor ASF vil dekke alle kostnader knyttet til deltakelse.

Deltakerne vil sitte igjen med:
Ny kunnskap om europeisk animasjon og marked
Utvidet nettverket, både med andre talentfulle animatører på vei inn i bransjen og anerkjente animatører og profesjonelle innen europeisk film, spill og mediebransje
Kunnskap om den brede og mangeartede internasjonale animasjonsindustrien
Innblikk i ulike nisjemarkeder og nye plattformer.

Målgruppe: Studenter og nyutdannede animatører og produsenter, manusforfattere og regissører som arbeider innen animasjon.

Kursavgift: € 1500 (dekker også reise og opphold)

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!