Kurs og workshops

ASF - Animation Sans Frontiéres

Animasjon, spill, utvikling

Søk innen 31.05.23

Les mer om Animation Sans Frontiéres

Animation Sans Frontiéres er en forelesning og workshop-basert kursprogram (4×2 uker) for animatører (studenter og nyutdannede) innen europeisk animasjonsfilm. Gjennom et 8-uker kurs får deltakerne en innføring i både animasjon som kunstform og prosessen fra en idé blir født til ferdig film.

Animasjon Sans Frontieres gjennomføres i samarbeid mellom fire prestisjefulle europeiske utdanningsinstitusjoner:
-Filmakademiet Baden-Württemberg i Tyskland
-MOME – Maholy-Nagy Universitet for kunst og design i Ungarn
-Animation Workshop i Danmark
-Gobelins, I’école de I’image i Frankrike

Programmet har plass til 16 deltakere som vil tilbringe 2 uker på hver skole. Her får de innblikk i hele prosessen i en animasjonsfilmproduksjon, fra konsept og idéutvikling, til finansiering og produksjon. Både TV, spillefilm, spill og interaktive medier dekkes, så vel som tradisjonell produksjon og produksjoner for cross-media. Basert på motivasjon og talent vil ti av deltakerne få mulighet til å representere ASF på Cartoon Movie, Animation Production Day eller FMX arrangementer, hvor ASF vil dekke alle kostnader knyttet til deltakelse.

Deltakerne vil sitte igjen med:
Ny kunnskap om europeisk animasjon og marked
Utvidet nettverket, både med andre talentfulle animatører på vei inn i bransjen og anerkjente animatører og profesjonelle innen europeisk film, spill og mediebransje
Kunnskap om den brede og mangeartede internasjonale animasjonsindustrien
Innblikk i ulike nisjemarkeder og nye plattformer.

Målgruppe: Studenter og nyutdannede animatører og produsenter, manusforfattere og regissører som arbeider innen animasjon.

Kursavgift: € 1500 som dekker 4 moduler, opphold og diverse måltider. Reise dekkes av den enkelte deltaker, men de som blir invitert til markeder og festivaler får dekket reise og overnatting og akkreditering, men ingen måltider.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!