Nyheter

ZombieLars nominert til Rose d’Or

MEDIA-støttede ZombieLars er nominert til Rose d’Or Awards.

8. november 2019
Children noms 1

MEDIA-støttede ZombieLars, produsert av Tordenfilm for NRK Super, er nominert til Gullrose/ Rose d’Or Awards i kategorien Children & Youth sammen med fem andre serier. Parterapi av Kevin Vågenes og Seefood TV for NRK er nominert i kategorien Comedy.

Prestisjetunge Rose d’Or ble etablert i 1961 og var knyttet til Montreux i Sveits i over 40 år. De siste årene har prisen blitt delt ut i Berlin, men i år deles den for første gang ut under C21 i London søndag 1. desember.
Det er en jury bestående av 60 tv-aktører fra TV og media som har nominert 60 programmene innenfor 10 kategorier.

Om ZombieLars
ZombieLars er en serie om det å være annerledes i et tiltagende konformt samfunn. Lars er elleve år og levende ulevende, som er den politisk korrekte betegnelsen for levende døde, som i sin tid erstattet den nedlatende betegnelsen zombie. I den fiktive byen Bekkebakken, hvor mangfoldstanken er forkastet og enfoldet dyrkes, møter han en rekke mytiske skapninger.

ZombieLars er produsert av Tordenfilm. Serieskapere er Thomas Seeberg Torjussen og Gisle Halvorsen. ZombieLars består av 3 sesonger (3 × 13 × 15 minutter). ZombieLars sesong 2 og 3 mottok tilskudd fra MEDIA gjennom slate funding i 2017.

Se oversikt over alle nominerte

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!