Nyheter

To norske filmprosjekter til Good Pitch

Scener fra en oppvekst og iHuman er to av seks utvalgte dokumentarprosjekter til årets European Good Pitch.

1. juni 2018
Goodpitch

Good Pitch fokuserer på dokumentarfilmer som ønsker å skape sosialt engasjement, gjerne med tematikk innen samfunn og miljø. Målet med Good Pitch er å koble dokumentarister sammen med filmfond, beslutningstakere, media og aktører med tydelig samfunnsengasjement, slik at filmen kan nå ut i riktige kanaler og ha størst mulig påvirkningskraft. Good Pitch arrangeres i Amsterdam 1. oktober.

To av seks utvalgte filmprosjekter ved årets European Good Pitch er norske:

Scener fra en oppvekst/ The Girl in the Mirror:

Emilie har hatt en vanskelig barndom preget av misbruk og seksuelle overgrep. Hun kjemper en stille kamp for å kunne snakke om familiens vonde hemmelighet, og på den måten få kontroll over sin egen historie og gripe sin egen fremtid. Filmen regisseres av Tone Grøttjord-Glenne, produsent er Anita Rehoff Larsen, Sant & Usant. Les mer om filmen her

iHuman

iHuman undersøker hvordan kunstig intelligens påvirker oss, vårt samfunn og vår fremtid. Vi er besatt, avhengig og kontrollert av teknologi. Hvem har egentlig kontrollen? En film om kunstig intelligens og sosial kontroll, nye maktkonstellasjoner og motstridende krefter i det teknologiske kappløpet. Filmen regisseres av Tonje Hessen Schei, produsent er Jonathan Borge Lie, UpNorth Film.
Les mer om filmen her

Mer informasjon om European Good Pitch

Good Pitch arrangeres av Doc Society og er støttet av Kreativt Europa MEDIA gjennom tilskuddsordningen Access to Markets.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!