Nyheter

The Sky is Mine mottaker av TFL Audience Design Fund 2024

Samproduksjonen mellom Nepal og Norge tildeles € 45 000 og rådgivning fra Torino Film Labs eksperter.

11. april 2024
Opptaksscene fra filmen. En mann står bak et filmkamera som er rettet mot en dame som står i en døråpning. Ved siden av kameraet står tre menn i uniform med ryggen til. Foto.
Fra "The Sky Is Mine", foto: Juoti K. Smith

Til sammen tre internasjonale samproduksjoner i postproduksjonsfasen ble nylig tildelt € 45 000 hver fra TFL Audience Design Fund. Dette er 10. året midlene fra fondet, som er dedikert til filmer i distribusjonsstadiet, deles ut. Formålet er å støtte implementeringen av innovative strategier for publikumsengasjement og outreach for å oppnå bredere distribusjon av filmen. I tillegg til The Sky is Mine, fikk All we Imagine as Light og The Brink of Dreams tilskudd.

Om The Sky is Mine

The Sky is Mine er den nepalesiske regissøren Deepak Rauniyar sin tredje spillefilm. Den produseres av Aadi Films med Baasuri Films (begge Nepal) og norske Tannhauser Gate som samprodusenter. Tidligere Producer on the Move i 2020, Alan R. Milligan, er den norske co-produsenten som mottar midlene fra TFL Audience Design Fund.

Handlingen foregår i hjertet av Nepal hvor en rasekonflikt topper seg. Detektiven Pooja har 48 timer på seg til å løse en kidnappingssak hvor to gutter fra ulike kaster er involvert. En sak som kan gi henne legendestatus eller ødelegge ryktet hennes for alltid.

I 2023 ble filmen tildelt NOK 625 000 i støtte fra Sørfond, som forvaltes av Norsk filminstitutt.

Les mer om TFL Audience Design Funds tildelinger for 2024 og om selve fondet, som finansieres med tilskudd fra Kreativt Europa MEDIA, på Torino Film Labs hjemmeside.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!