Nyheter

Møt oss i Haugesund

Kreativt Europa MEDIA er tilstede på New Nordic Films under Den norske filmfestivalen i Haugesund. Vi er tilgjengelig for møter med bransjen.

17. august 2023
Tre sidestilte rektangler i fargene turkis, pudderrosa og lysegrønn. På hver av dem en festivalplakat med påskriften The Norwegian International Film Festival Haugesund. Plakaten er i fargene lilla, rosa og oransje med sort ramme. Illustrasjon.
Den norske filmfestivalen

Film- og serieprodusenter med ambisjoner om å samarbeide videre på et europeisk plan bør gjøre seg kjent med mulighetene som finnes gjennom Kreativt Europa. MEDIA-desken er til stede i Haugesund under New Nordic Films / Den norske filmfestivalen 22.-25. august 2023. Vi er der for å delta på samproduksjons- og finansieringsmarkedet, ha møter og ellers treffe bransjen, besvare spørsmål og gi informasjon.

Ønsker du å vite mer om Kreativt Europa MEDIAs tilskuddsordninger eller kurs kan du booke en-til-en møter med Kåre Jensen, ansvarlig for MEDIA-desken, eller informasjonsrådgiver Ann-Sophie W. Birkenes. Vi er tilgjengelige for møter tirsdag-fredag under festivalen. Ta kontakt på: mail@mediadesk.no for å booke møte eller bare huk tak i oss om du lurer på noe.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!