Nyheter

Møt oss i Gøteborg

Kreativt Europa MEDIA er til stede under Nordic Film Market og TV Drama Vision hvor vi deltar i nordisk-baltisk samarbeid om KI på agendaen.

24. januar 2024
Draken kino. Foto.
Draken kino, foto: Göteborg Film Festival

Mens Göteborg Film Festival pågår fra 26. jan. til 4. feb. 2024, er det klart for TV Drama Vision 30.-31. jan., etterfulgt av Nordic Film Market 31. jan.-2. feb.

Book et møte

MEDIA-desken vil være på plass i Gøteborg 29. jan.-1. feb. for å møte bransjen, ha individuelle møter, svare på spørsmål og gi informasjon.

Ønsker du å vite mer om Kreativt Europa MEDIAs tilskuddsordninger eller kurs, kan du booke en-til-en møte med Kåre Jensen, ansvarlig for MEDIA-desken. Ta kontakt på: kaare.jensen@nfi.no for å avtale tid, eller bare huk tak i han under festivalen.

KI på agendaen

Sammen med TV Drama Vision og Kulturakademin presenterer de nordiske og baltiske MEDIA-deskene to programpunkter tirsdag 30. januar. Temaet for bolken er: Artificial Influence – Cultivating in a New Reality.

Kl. 13:25 Panel: What about AI?

Bli med når Robert Franke, Vice President Drama på ZDF Studios, Gerhard Maier, kunstnerisk leder ved SerienCamp, og produsent Kateryna Vyshnevska, fordyper seg i den hurtig skiftende KI-verden innen den audiovisuelle sektoren. Finn ut hva som begeistrer og bekymrer panelet, og hva som inspirerer deres optimisme når de diskuterer de siste fremskrittene og de ulike virkningene av KI-drevet teknologi. Moderator: Johanna Koljonen.

Kl. 16:45 Rediscovering Life – Storytelling in the age of AI

I en tid hvor kraftige verktøy for audiovisuell skapelse legges i hendene på alle og enhver, hvilke historiefortellere vil kunne skjære gjennom støyen fremover? Kanskje til og med få betalt for arbeidet sitt? De som er mest teknologikyndige eller de som er mest… levende? Brennende keynote av Tatjana Samopjan.

Det kreves akkreditering for å delta.

Les mer om bransjearrangementene og hele programmet her.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!