Nyheter

Market Ready – nytt kurs fra ISI

International Screen Institute (ISI) lanserer et splitter nytt kurs som gjør deg klar for internasjonale filmmarkeder.

12. januar 2024
Market Ready 2024. Apply Now! Illustrasjon.
ISI: Market Ready 2024

Market Ready er et omfattende 5-dagers program utviklet for å utstyre nyetablerte filmskapere, distributører og salgsagenter med de ferdighetene og den kunnskapen de trenger for å navigere i det internasjonale filmmarkedet med suksess.

Market Ready-kurset vil ta for seg en rekke viktige emner, inkludert:

  • Forstå filmmarkedslandskapet: Få innsikt i de ulike typene filmmarkeder, nøkkelaktørene som er involvert og bransjens utviklingstrender.
  • Planlegging og målrettet tilnærming til møter: Utvikle effektive strategier for å identifisere og få kontakt med potensielle kjøpere og partnere for prosjektene dine.
  • Dra full nytte av markedstilbudene: Lær hvordan du effektivt navigerer i markedet, identifiserer de rette personene å møte og maksimerer tiden din.
  • Forlate markedet med best mulig resultater: Implementer strategier for å følge opp potensielle kunder og sikre avtaler.

Søknadsfrist: 21.02.2024.
Kursdato: 15.-19. april 2024
Sted: Wien, Østerrike

Les mer om kurset, som arrangeres med tilskudd fra Kreativt Europa MEDIA, og hvordan du søker på ISIs hjemmeside. Eller, bli med på deres infomøte 08.02.24 kl. 13, registrering via denne lenken.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!