Nyheter

m:brane åpent for påmelding

Meld på ditt prosjekt til m:brane pitchefourm og REALYOUNG 2024. Søknadsfrist 7. desember.

8. november 2023
m:brane no. 18. March 12-14, 2024 Malmö.Submission Deadline pitch & Realyoung Thursday December, 7 2023. Business for Arts Sake. Illustrasjon.
m:brane

m:brane 2024 arrangeres 12.–14. mars 2023 i Malmø. Det årlige forumet er en viktig møteplass og et co-produksjonsforum dedikert til nyskapende og kreativt innhold for barn og unge mellom 3–18 år: kinofilm, TV, dokumentar, VR og interaktive produksjoner av høy kvalitet. Tyskland er valgt ut som foruments fokusland.

m:brane har i 2024 et samarbeidsprosjekt med Raoul Wallenberg Insitute og ser i den forbindelse spesielt etter innovative prosjekter som direkte eller indirekte adresserer menneskerettigheter og barns rettigheter til seksjonen m:brane Learning.

I samarbeid med Paradiddle Pictures arrangerer m:brane REALYOUNG – et tre-stegs utviklingsprogram for dokumentarfilmskapere. Her vil du få veiledning til å utvikle og presentere ditt dokumentarprosjekt, knytte nettverk og kontakter som vil bidra til å nå ut til et internasjonalt publikum med ditt prosjekt.

Søknadsfrist for påmelding av prosjekter er 7. desember 2023.

Foruten nettverksbygging, får prosjektene som velges ut pitcheundervisning og kjemper om en pris på € 2 500. I tillegg tilbys én utvalgt produsent gratis deltakelse på EAVE Marketing Workshop.

Les mer i m:branes nyhetsbrev eller om påmelding til de ulike kategoriene.

m:brane arrangeres med tilskudd fra MEDIA-programmet.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!