Nyheter

LIM – Boosting Ideas-workshop i Oslo

Norske manusforfattere og skrivende regissører inviteres til å delta. Søknadsfrist 14. mai.

26. april 2023
Logoer på gul bakgrunn. Illustrasjon
LIM Boosting Ideas Workshop

LIMLess is More er et av Europas ledende manus- og prosjektutviklingsprogrammer. For femte året inviterer Norsk filminstitutt og Den norske filmskolen inntil ni norske manusforfattere og skrivende regissører til å delta på en intensiv Boosting Ideas-workshop.

LIM Boosting Ideas Workshop har som mål å hjelpe forfattere med å gjøre kreative begrensninger om til muligheter for innovasjon i manusutvikling. LIM hjelper forfattere med å grave dypere i følelser, strukturer og styrken i manusets fortelling på et tidlig stadium – før det gjerne lange utviklingsstadiet, og til og med før man starter skriveprosessen. LIM omfavner begrensninger som en katalysator for spennende filmopplevelser, og ved å gjøre det, fremheves filmskapernes unike avtrykk, slik at arbeidet deres skiller seg ut. Tanken er at jo mer som kan utforskes og bestemmes før skriveprosessen begynner, jo sterkere vil førsteutkastet være.

Målgruppen for kurset er skrivende regissører og manusforfattere. Det er også åpent for forfattere og dramatikere med et prosjekt for en fiksjonsspillefilm. Filmskapere som jobber med sin 2. eller 3. spillefilm vil bli prioritert.

Når: 18.-23. juni 2023
Hvor: Den norske filmskolen i Oslo, Myrens verksted 6F
Kursavgift: 4 800,-

Les mer om Boosting Ideas Workshop og hvordan du søker her.

Søknadsfrist: 14. mai 2023 kl. 23.59.

Hvis du er nysgjerrig på å høre mer, så arrangerer LIM et digitalt infomøte 5. mai kl. 11.30-13.00: “Beyond the obvious; a new approach to story conception". Der vil bl.a. Antoine Le Bos, LIMs Artistic Director presentere LIMs metoder og verktøy, og filmkonsulent ved NFI, Cecilie Aspenes, dele sine erfaringer med programmet. Det er gratis å delta på infomøtet. Zoom-lenken finner du her.

LIM mottar tilskudd fra Kreativt Europa MEDIA programmet.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!