Nyheter

ISI-kurs med påmeldingsfrister i juli

International Screen Institute (ISI) tar nå imot påmeldinger til sine to kurs Business & Legal Affairs og Audience Design Lab.

2. juni 2023
To kvinner med blondt hår sitter ved et bord i et rom. Apply now. Deadline: 30 June 2023 Business and legal affairs 2023. www.screeninstitute.eu Logoer. Foto/illustrasjon
Business and legal affairs.

International Screen Institute (ISI) er en veletablert organisasjon som tilbyr førsteklasses kursopplegg til den audiovisuelle bransjen. Kursene deres er finansiert med tilskudd fra MEDIA-programmet og du kan nå søke om plass på:

Business and Legal Affairs

Kursdato: 18.-22. september 2023

Kurset tar for seg det juridiske rammeverket som kreves for en film eller TV-serie fra tidlig utviklingsstadium, til finansiering, til distribusjon og til slutt for å nå ut til publikum. Det vil også dekke sentrale områder av den juridiske kunnskapen som trengs for å skape tillit hos den enkelte når man diskuterer og utarbeider kontrakter. Deltakerne vil få med seg praktisk kunnskap, selvtillit og forståelse av de ulike juridiske aspektene ved film- og TV-kontrakter.

Kurset har plass til 15 deltakere og vil for det meste fokusere på kunnskapsutveksling. Det passer for personer med minimum 2 års erfaring innen salg, distribusjon, junior executives innen finansiering eller hos en strømmetjeneste/TV-kanal, samt produsenter som har produsert minst 2-3 filmer.

Kursavgift: € 1 500 som inkluderer deltakeravgift, lunsj og middager. Reise og opphold dekkes av den enkelte deltaker.

Les mer om Business and Legal Affair.s

To kvinner med blondt hår sitter ved et bord i et rom. Apply now. Deadline: 30 July 2023 Audience Design Lab 2023. www.screeninstitute.eu Logoer. Foto/illustrasjon
Audience Design Lab.

Audience Design Lab

Kursdato: 10.-13. oktober 2023

Workshopen er designet for å oppmuntre filmskapere til å finne og bygge publikumsengasjement for prosjektene sine på et tidlig stadium. Å lære å utvikle en målgruppedesignstrategi tidlig i produksjonsprosessen vil gi deltakerne større forståelse for hvordan de kan engasjere publikum med det rette budskapet i markedsføringen på tvers av sosiale plattformer, finne og bygge fellesskap og se på alternative muligheter f.eks. for å gi økt kunnskap. Deltakerne vil forlate kurset med større forståelse av hvordan de kan argumentere for filmens budskap, og hvordan de bygger opp en kampanje rundt filmen som etterlater et inntrykk.

Workshopen rommer opptil fem team. Prosjektet kan være fiksjon, animasjon eller dokumentar. Teamet bør bestå av produsent, regissør og ev. manusforfatter med et prosjekt i en sen utviklingsfase eller kun produsent(er) og regissør hvis filmen har nådd låst klipp.

Kursavgift: € 1950 for team på opptil 3 personer som inkluderer deltakeravgift, lunsj og middager. Reise og opphold dekkes av den enkelte deltaker.

Les mer om Audience Design Lab.

Begge kursene har forlenget påmeldingsfrist fra 30. juni til hhv. 28.07.23 for Business and Legal Affairs og 31.07.23 for Audience Design Lab. Kurssted er fortsatt Wien i Østerrike.

Deltakere på MEDIA-kurs kan søke om stipend hos Norsk filminstitutt.

Saken er oppdatert 30.06.23.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!