Nyheter

Industry@Tallinn & Baltic Event 2024

Meld på ditt prosjekt til TV Beats Co-Financing Market eller Baltic Event Co-Production Market og konkurrer om europeiske priser på € 50 000 og € 20 000.

17. juni 2024
Flere hender som holder papirer. Industry@Tallin & Baltic event 18-22 nov 2024. Submissions are open! indstry.poff.ee. Foto/illustrasjon.
Industry@Tallinn & Baltic Event

Industry@Tallinn & Baltic Event arrangeres i Estland 18.-22. november 2024 med tilskudd fra MEDIA-programmet. De tar nå imot søknader til markedene som er en del av festivalens bransjedel.

TV Beats Co-Financing Market

TV Beats har vært en del av festivalen siden 2021. I år arrangeres co-finansieringsmarkedet 18.-19. november. Fokuset ligger på å presentere dramaserier av høy kvalitet med internasjonalt salgs- og distribusjonspotensiale.

Nytt av året er prisen Series Co-Production Development Award på 50 000 euro. Pitcheprisen er del av Europarådet sitt pilotprogram for tilskudd til serie-samproduksjoner og er åpen for uavhengige produsenter i alle Eurimage-land, herunder Norge. For å melde på et prosjekt må man ha et team bestående av produsent, manusforfatter og/eller regissør.

Åtte prosjekter velges ut til å pitche under bransje-eventet hvor de, i tillegg til å konkurrere om prisen på € 50 000, får anledning til å møte finansiører, partnere og kringkastere, samt motta mentorhjelp og bygge nettverk.

Les mer om TV Beats og hvordan du melder på ditt prosjekt her.

Søknadsfrist: 30. juni 2024.

Baltic Event Co-Production Market

Nord-Europas største internasjonale samproduksjonsmarked Baltic Event Co-Production Marked arrangeres for 23. gang 20.-22. november 2024. For første gang åpner de for muligheten til å delta med prosjekter for barn og unge.

I tillegg gjeninnføres Eurimages Co-production Development Award på 20 000 euro. En utviklingspris som deles ut til et helaftens fiksjons-, animasjons- eller dokumentarfilm prosjekt.

Les mer om Baltic Event Co-Production Market hvordan du melder på ditt prosjekt her.

Søknadsfrist: 15. juli 2024.

For infomasjon om påmelding til andre kategorier se her.

For infomasjon om akkreditering se her.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!