Nyheter

Furia og Pørni til Series Mania

Den MEDIA-støttede spenningsserien Furia (produsert av Monster) er tatt ut til hovedkonkurransen til Series Mania. I tillegg er Fantefilm tatt ut til Co-Pro Pitching Sessions med prosjektet La Palma.

2. juli 2021
3dsmignxtruh7g9jessagg thumb 109d 680x354

MEDIA-støttede Furia (produsert av Monster) er en av åtte serier som er plukket ut til hovedkonkurransen ved den franske seriefestivalen Series Mania.

Furia mottok € 1 million produksjonstilskudd fra MEDIA i 2020 og serien er nå klar for internasjonal premiere i august. Furia beskrives som en politisk thriller og handler om Ragna (Ine Marie Wilmann), en norsk kvinne som må infiltrere en nasjonalistisk subkultur for å forhindre et stort terrorangrep. Oppdraget sender henne på en reise fra en idyllisk bygd på Vestlandet, til en politisk kamp i hjertet av Europa.

Serieskaper er Gjermund Stenberg Eriksen, konseptuerende regissør er Magnus Martens. Tysk co-produsent er X Filme, mens produsent i Monster er Håkon Briseid og Lasse Greve Alsos.

Også Henriette Steenstrups serie Pørni er tatt ut til Series Mania. Serien vises i sideprogrammet Panorama. Series Mania finner sted i Lille, Frankrike 26.august til 2. september 2021.

Series Mania Forum er en viktig møteplass for alle som jobber med europeisk serieproduksjon. I år er Fantefilm Fiksjon plukket ut til å presentere prosjektet La Palma under Co-Pro Pitching Sessions. La Palma er ett av 15 prosjekter som skal presenteres for ledende TV-stasjoner, strømmetjenester og andre finansiører av serier. Bak serien står Lars Gudmestad og Harald Rosenløw Eeg, sammen med produsentene Martin Sundland, Jan Eirik Langøen og Lasse Greve Alsos.

Series Mania Forum og Co-Pro Pitching Sessions finner sted 30. august – 1. september.

Les mer om Series Mania her

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!