Nyheter

Nytt kurs fra Erich Pommer Institut

Erich Pommer Institut har lansert et nytt MEDIA-støttet kurs: Digital Production Essentials. Benytt deres early bird-tilbud før 17. mai.

21. april 2023
New residential workshop. Digital Production Essentials. Illustrasjon/foto.
Digital Production Essentials, Michael Reuter, foto: Erich Pommer Institut

The Erich Pommer Institute (EPI) er en av de ledende etterutdanningsinstitusjonene i Europa, og en velrennomert aktør og tenketank for filmindustrien.

Utviklingen av digitale produksjonsteknologier og innovasjonen innen virtuell produksjon og visuelle effekter, gjør at det store flertallet av film- og TV-produksjoner i dag skapes i digital arbeidsflyt. Planleggingen av slik produksjon og etterarbeid bør starte allerede tidlig i utviklingsfasen.

Digital Production Essentials tilbyr deltakerne grunnleggende innsikt i teknologiene og prosessene knyttet til digital produksjon av et audiovisuelt prosjekt, samt praktiske råd om implementering og hvordan dra nytte av digitale arbeidsflyter på ulike stadier av produksjonen. I tillegg til det teoretiske og praktiske arbeidet i gruppen, vil et besøk til digitale produksjonsfasiliteter i Berlin gi deltakerne mulighet til å se teknologien i bruk og stille spørsmål

Delta på EPIs online infomøte 8. mai kl. 18.30 CEST for å finne ut mer om kurset. Det er gratis og du kan meld deg på her.

Kursdato og sted
29. juni – 1. juli 2023, Berlin, Tyskland

Kursavgift
€ 590 (early bird-tilbud til 17/5-23, deretter € 690).
Reise og opphold kommer i tillegg.

Les mer om kurset Digital Production Essentials hos EPI.

The Erich Pommer Institute tilbyr også flere andre kurs med tilskudd fra MEDIA-programmet og ønsker seg deltakere fra Norge:

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!