Nyheter

The Men’s Choir utvalgt til dok.incubator

Dokumentarfilmen The Men’s Choir/ Gutta er som et av åtte prosjekter valgt ut til anerkjente dok.incubator 2018.

3. april 2018
Dok.inc themenschoir1

Dok.incubator retter seg mot teamet klipper, regissør og produsent og tar for seg dokumentarfilmer i tidlig klippefase. Kurset følger filmen gjennom hele etterarbeidsfasen, og skal inspirere deltakerne til å tenke på nye måter i forhold til internasjonal lansering, distribusjon, markedsføring og interaktivitet med publikum.

Filmen Gutta/ The Men’s Choir følger Mannskoret, et Oslo-basert kor, som gjennom 15 år har spøkt med at de skal synge i hverandres begravelser. Når dirigent Ivar Krogh Hovd får kreft er spøken plutselig i ferd med å bli en realitet. Filmen følger koret gjennom en vanskelig tid frem til deres felles mål; at Ivar skal få dirigere deres største opptreden så langt, som support for Black Sabbath.

Filmen produseres av Fuglene v/ Kari Anne Moe og Gudmundur Gunnarson. Regi og klipp er ved Petter Sommer og Jo Vemund Svendsen. Prosjektet er valgt ut blant over 100 påmeldte filmprosjekter. Andre norske prosjekter som tidligere har deltatt på dok.incubator er Hatets vugge (Håvard Bustnes/Anders Teigen/ Christian Falch) og Thank You for the Rain (Julia Dahr/ Adam Thomas/ Hugh Hartford) deltatt på dok.incubator.

Les mer om dok.incubator og årets utvalgte filmprosjekter her

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!