Nyheter

ATF X TTB Animation Lab & Pitch 2024

EAVE Ties That Bind og Asia TV Forum & Markets animasjonslab er åpen for påmelding. Søknadsfrist 20. august.

12. juni 2024
En mann pitcher et prosjekt fra en scene. Bak han er en et langt lerret med bilder og ATF-logo. Foto.
ATF X TTB 2023, foto: EAVE/ATF

EAVEs etablerte program for asiatisk-europeiske samproduksjoner “Ties That Bind” og Asia TV Forum & Market arrangerer for andre gang sin lab skreddersydd for behovene til animasjonsindustrien.

ATF X TTB Animation Lab & Pitch skal samle 8-10 animasjonsprosjekter fra Asia og Europa som vil få innsikt i animasjonsmarkeder, finansiering og samproduksjonsmuligheter på begge kontinentene. Laben består av tre moduler, to online i oktober og november og en fysisk del under ATF i Singapore 3.-6. desember 2024. Formålet med programmet er å forberede deltakerne på markedslansering og pitching av prosjektene.

Produsenter med et animasjonsprosjekt (spillefilm, serie eller kortfilm) i utviklings- eller finansieringsfasen kan søke. Prosjektet bør ha stort kreativt potensiale, være spennende visuelt sett og har potensiale for samproduksjon og internasjonal distribusjon. Innhold for førskolebarn kvalifiserer ikke.

ATF X TTB Animation Lab & Pitch arrangeres med tilskudd fra Kreativt Europa MEDIA. Det er gratis å delta for prosjektene som velges ut, men reise og opphold dekkes av den enkelte deltaker.

Les mer om ATF X TTB Animation Lab & Pitch 2024 eller gå direkte til søknadsskjemaet.

Søk innen: 20. august 2024.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!