Nyheter

Alan R. Milligan til Producers on the Move

Alan R. Milligan er plukket ut til årets Producers on the Move, som for første gang arrangeres digitalt. 

5. mai 2020
19be3b47 d31c 4da0 96aa 2c43a9585460

Nettverkssamlingen Producers on the Move vil for første gang arrangeres online, som følge av at filmfestivalen i Cannes er avlyst. Programmet spenner seg over fem dager (11.-15. mai), der 20 europeiske filmprodusenter skal presentere sine prosjekter gjennom digitale møter og rundebordsdiskusjoner.

Alan R. Milligan er filmprodusent og tech entrepenør. Han har blant annet produsert filmene Brev til Kongen og Skyggenes dal, samt co-produksjoner som Stabukker, Flapping in the Middle of Nowhere og The Body Remembers When the World Broke Open. Milligan er også grunnlegger og administrerende direktør i White Rabbit, et selskap som utvikler en betalingsmodell for digital strømming som baserer seg på blockchain teknologi.

Producers on the Move er et årlig produsentforum i regi av European Film Promotion (EFP). Initiaitivet er støttet av MEDIA og skal løfte frem talentfulle europeiske produsenter ved å tilby dem et skreddersydd program som gir mulighet for å møte nye samarbeidspartnere, utvikle seg faglig og utvide sitt profesjonelle nettverk. Seleksjonsprosessen er et nåløye i seg selv, og utvelgelsen baserer seg både på et poengsystem knyttet til erfaring, distribusjon og internasjonale salg, priser og festivaldeltakelse, samt at produsenten har et nytt spillefilmprosjekt egnet for internasjonal co-produksjon.

Les mer

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!