Kurs og workshops

TFL Next - TV Series 2022

Utvikling
Søk innen 15/03/22

Les mer om TFL Next – TV Series 2022

Torino Film Lab (TFL) arrangerer kurset TFL Next TV Series 2022

Det å utvikle en serie er et unikt kreativt samarbeid mellom en rekke parter; manusforfattere, serieskapere, regissører, produsent og tv-selskaper/plattform. Dette kurset har som mål å gi internasjonale filmskapere og andre profesjonelle mer kunnskap og konkrete verktøy for å utvikle sine egne originale serieprosjekter.

TFL Next TV Series 2022 retter seg mot team av manusforfatter/ regissør som deltar sammen med produsent. Søkere deltar med et serieprosjekt og skal arbeidet med utvikling av konsept. Kurset har plass til 20 prosjekter.

Workshopen er fordelt på to online sessions og selvstendig arbeid i mellom øktene. Først modul er en fem dagers utviklingsworkshop hvor deltakerne diskuterer sitt prosjekt både i gruppe og i en-til-en møter med sine veiledere. Deretter skal deltakerne utvikle sitt prosjekt på egen hånd i tre uker, for så å møtes igjen til en to dagers workshop med både gruppearbeid og en-til-en veiledning. Veiledningen gjennomføres av internasjonale eksperter og manuskonsulenter, og deltakerne vil også knytte internasjonale kontakter, møte potensielle co-produsenter og til å bli en del av TFL-nettverket.

Online workshops:
9. – 13. mai 2022
6. – 10. juni 2022

Kursavgift: € 1 700 per team (2 pers).

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!