Kurs og workshops

TFL Extended - TV Series 2020

Utvikling
Søk innen 15/01/20

Les mer om TFL Extended TV Series 2020

Torino Film Lab (TFL) arrangerer kurset TFL Extended TV Series 2020

Det å utvikle en serie er et unikt kreativt samarbeid mellom en rekke parter; manusforfattere, serieskapere, regissører, produsent og tv-selskaper/plattform. Dette kurset har som mål å gi internasjonale filmskapere og andre profesjonelle mer kunnskap og konkrete verktøy for å utvikle sine egne originale serieprosjekter.

TFL Extended TV Series 2020 retter seg mot team av manusforfatter/ serieskaper/ regissør med produsent. Søkere deltar med et serieprosjekt i tidlig utviklingsfase. Deltakerne får veiledning av internasjonale eksperter og manuskonsulenter, møter med innkjøpere og beslutningstakere, master classes og gruppearbeid. Kurset gir også deltakerne kunnskap om seriemarkedet, publikumstrender og kringkastere/platformer. TFL Extended TV Series er også en unik mulighet til å knytte internasjonale kontakter, møte potensielle co-produsenter og til å bli en del av TFL-nettverket.

Kurset har plass til 25 prosjekter. Prosjektene fordeles i 5 grupper med hver sin veileder. Veilederne har betydelig internasjonal erfaring.

Kursavgift: € 1 700 per team (2 pers). Reise og opphold kommer i tillegg.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!