Kurs og workshops

POWR

Manusworkshop/ pitcheforum
Søk innen 10/09/18

Les mer om POWR

Søk POWR

POWR Baltic Stories Exchange er en workshop og et internasjonalt pitcheforum for nordiske og baltiske manusforfattere som finner sted under Baltic Event Co-production Market i Tallinn. Workshopen er tilrettelagt for manusforfattere med langfilmmanus primært for kinodistribusjon, som er på leting etter produsent eller co-produsent. Seks manusforfattere med prosjekt i tidlig utvikling blir valgt ut til å delta.

Årets workshop holdes i dagene 26.- 30. november 2018. I tillegg til å presentere prosjektet sitt for potensielle produsenter og samarbeidspartnere, får de seks manusforfatterne 4 dagers trening i presentasjon og pitching i et uformelt, internasjonalt forum.

POWR arrangeres av de baltiske MEDIA-deskene i samarbeid med de nordiske MEDIA-deskene og TorinoFilmLab (TLF). Valeria Richter (Danmark/TLF) og Helene Granqvist (Sverige/Nordic Factory) er kursholdere på årets POWR, som i år også har inngått partnersamarbeid med IN FOCUS, et finsk initiativ for økt kjønnsbalanse i film og TV.

Søknader velges ut på grunnlag av kort synopsis (3 sider), CV og Letter of motivation. Et lengre synopsis må sendes for de som blir valgt ut til å delta.
Utvelgelsen annonseres første halvdel av oktober.

Kursavgift: POWR er kostnadsfritt for deltakerne. Reise/opphold betales selv.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!