Kurs og workshops

POWR

Manusworkshop/ pitcheforum
Søk innen 02/09/19

Les mer om POWR

Søk POWR

POWR Baltic Stories Exchange er en workshop og et internasjonalt pitcheforum for nordiske og baltiske manusforfattere som finner sted under Baltic Event Co-production Market i Tallinn. Workshopen er tilrettelagt for manusforfattere med langfilmmanus primært for kinodistribusjon, som er på leting etter produsent eller co-produsent. Seks manusforfattere med prosjekt i tidlig utvikling blir valgt ut til å delta.

Årets workshop holdes i dagene 25.- 28. november 2019. I tillegg til å presentere prosjektet sitt for potensielle produsenter og samarbeidspartnere, får de seks manusforfatterne 4 dagers trening i presentasjon og pitching i et uformelt, internasjonalt forum.

POWR arrangeres av de baltiske MEDIA-deskene i samarbeid med de nordiske MEDIA-deskene. Valeria Richter (Danmark/TLF) og Helene Granqvist (Sverige/Nordic Factory) er kursholdere på årets POWR.

Søknader velges ut på grunnlag av kort synopsis (3 sider), CV og Letter of motivation. Et lengre synopsis må sendes for de som blir valgt ut til å delta.
Utvelgelsen annonseres første halvdel av oktober.

Kursavgift: POWR er kostnadsfritt for deltakerne. Reise/opphold betales selv.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!