Kurs og workshops

Maia Workshops

Film
Søk innen 22/07/2018

Les mer Maia Workshops

Maia Workshops er 5-dager lange workshops for europeiske produsenter som fokuserer på nye og innovative metoder for å produsere og markedsføre filmer med små budsjetter. Det arbeides både med å friske opp de klassiske prinsippene og verktøyene innenfor produksjon, og å utforske mulighetene som ligger i ny teknologi og digitale plattformer.

Maia workshops består av tre uavhengige workshops (for deltakere med eller uten prosjekt), men deltakere kan også delta på alle tre workshopene (med prosjekt). Kursene er satt sammen av forelesninger, case studies og praktiske øvelser, med muligheter for personlig oppfølging og nettverksbygging.

Kurset retter seg mot europeiske spillefilm- og dokumentar produsenter og andre fagfolk som ønsker å lære mer om produksjonsprosessen.

Søknadsfrist for alle 3 workshops i 2018: 18. februar 2018
Kursavgift for deltakelse på alle tre workshops: 3000€.

Workshop 1 – Creative Aspects

Første Maia Workshop “Creative Aspects” fokuserer på manusutvikling – og analyse, dramaturgens rolle i utviklingsarbeidet, kreativ ledelse, hvordan pitche og presentere sine prosjekter, karakterer og dramatisk struktur, å skrive sjangerfilm, utvikling, infrastruktur og finansieringsmuligheter og historiefortelling på flere plattformer.

Kursdato og sted: 26.-30. mars 2018 i Litauen.
Kursavgift: 1000€ per workshop (inkluderer overnatting og måltider)

Søknadsfrist: 11. februar 2018

Workshop 2 – Legal and Financial Issues

Legal and Financial Issues fokuserer på verdikjeden i et prosjekt, nye selskapsformer og forretningsmodeller, tilgang til offentlige og private fond, regional, nasjonal og europeisk finansiering, og finansierings strategier, co-produksjons avtaler, copyright og lisensiering, strategisk planlegging, og filmproduksjon på lav- og mikrobudsjett.

Kursdato og sted: 18.-22. juni 2018 i Italia
Kursavgift: 1000€ per workshop (inkluderer overnatting og måltider)

Søknadsfrist: 29. april 2018

Workshop 3 – Marketing and Distribution

Marketing and Distribution – Denne workshopen tar for seg emner som; online distribusjon og nye forretningsmodeller, overlevelsesguide til markeder og festivaler, crowdfunding og crowdsourcing, forhandling med salgs agenter, sosiale medier og virale kampanjer, markedsføring og lanseringsstrategier.

Kursdato og sted: 13.-17. september 2018 i Slovenia
Kursavgift: 1000€ per workshop (inkluderer overnatting og måltider)

Søknadsfrist: 22. juli 2018

For påmelding og mer informasjon: www.maiaworkshops.org

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!