Kurs og workshops

Feature Expanded

Prosjektutvikling

Feature Expanded er et kursprogram som retter seg mot filmskapere med bakgrunn fra det visuelle kunstfeltet som har en spillefilm i utvikling.

Søk innen 11/03/18

Ferature Expanded nettside

Kursets arrangeres av HOME og Lo schermo dell’arte Film Festival og har som målsetning å gi deltakerne den nødvendige kunnskapen og kompetansen de trenger til å utvikle og produsere kinofilm, og samtidig ta vare på visjonene og forsvare nyskapningen som disse filmskaperne representerer.

Kurset består av to workshops i Manchester og Firenze som inneholder seminarer, filmvisninger, personlig prosjektoppfølging og pitchetrening for regissører og produsenter. Kurset dekker temaer som; manusutvikling, historiefortelling uten manus, prosjektpresentasjon, finansiering, samarbeid med skuespillere og stab, distribusjon og lansering på nye plattformer. Kurset har spesielt fokus på filmer som er produsert av visuelle kunstnere og deres produksjonsmetoder. Den norske frilans kuratoren, skribenten og produsenten Leif Magne Tangen har i flere år vært en av mentorene på kurset.

Kurset retter seg mot regissører og produsenter med solid erfaring fra kortfilmproduksjon og/eller visuell kunstproduksjon med første spillefilm i utvikling. Deltakerne må ha dokumenterbar akademisk og/eller praktisk bakgrunn innenfor visuell kunst.

Kursdato og sted:
Workshop 1: 20-25. juni 2018 i Manchester, UK.
Workshop 2: 14-18. november 2018 i Firenze, Italia.

Kursavgift: 2500€ inkluderer måltider og overnatting.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!