Kurs og workshops

Digital Production Challenge II

Digital distribusjon/ ny teknologi
Søk innen 28/02/21

Digital Production Challenge

The Digital Era: an ever-shifting landscape

Digital Production Challenge er en workshop som fokuserer på nye digitale produksjonsmetoder. Workshopen varer i fire dager og gir deltakerne mulighet til å bli kjent med de ulike digitale produksjonsprosessene slik at de enklere kan avgjøre hva som passer best for ulike dokumentar og fiksjonsprosjekter.

Programmet består av fellesforelesninger, gruppediskusjoner, filmvisninger og case studier som tar opp i seg de digitale løsningene som finnes på markedet. Deler av kurset er også viet til gjennomgang av deltakernes egne prosjekter.

Målsetningen er å gi deltakerne en innføring i de nyeste digitale teknikkene som finnes på markedet, og gi dem strukturell kunnskap om produksjonsprosessen. Deltakerne lærer om arbeidsflyt, kommunikasjon og arbeid – og ansvarsfordeling slik at de evner å gjøre de beste kreative og økonomiske valgene for sine prosjekter. Kurset gir også innsikt i de utfordringene man står ovenfor innen digital distribusjon og arkivering.

Kursets målgruppe er profesjonelle filmskapere med erfaring fra langfilm (fiksjon eller dokumentarfilm): produsent, line-produsent, regissør, fotograf og produksjonledere. Produksjonsteam oppfordres til å søke, og det gis rabatt ved flere deltakere med samme prosjekt.

Kursavgift: 450 € med prosjekt/ 350 € uten prosjekt.

Søknadsfrist:
Med prosjekt: 18.02.2021
Uten prosjekt: 28.02.2021

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!