Kurs og workshops

Bridging The Dragon: Sino-European Project Lab

Film
Søk innen 11/08/19

Les mer om Bridging The Dragon

Bridging The Dragon jobber for å styrke europeisk og kinesisk filmsamarbeid og co-produksjon, og arrangerer en årlig Project Lab og tenketank for utvalgte prosjekter.

Kurset retter seg mot erfarne team bestående av produsent og/eller regi/manus som arbeider med langfilm og fiksjon uavhengig av sjanger. Det velges ut 8 europeiske prosjekter og 8 kinesiske prosjekter. Et tydelig potensiale for Sino-Europeisk samarbeid vil bli vektlagt, og deltakerne forplikter seg til å delta på begge modulene.

Prosjektlaben består av to moduler, hvor første modul foregår i Kina (midten av oktober) og andre modul finner sted tidlig på året i 2020, i forbindelse med en av de store filmfestivalene i Europa. Project Lab består av pitching, gruppediskusjoner, forelesninger, en-til-en møter og veiledning med anerkjente mentorer med kompetanse og erfaring fra både det kinesiske og europeiske markedet.

Kostnad: Ingen kursavgift. Overnatting er også inkludert i kurspakken, men deltakerne må selv dekke reisekostnader og ytterligere utgifter (eks visum).

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!