I 2017 arrangeres kurset 7-15. januar i Bilbao i Spania.

Production Value 2017

Publisert: 30.09.2013 | Sist endret: 03.10.2016

Søknadsfrist: 10. november 2016

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Production Value - The European Scheduling & Budgeting Workshop.

Production Value er et syvdagers seminar som søker å styrke det kreative samarbeidet mellom line producer/produksjonsleder, innspillingsleder og produsent/regissør. Seminaret fokuserer på seks europeiske fiksjonsfilmer og tv-serier i preproduksjon, hvor man analyserer og finner løsninger på de kreative og de økonomiske utfordringene innen hvert prosjekt.

Kursdeltagerne vil få anledning til å bearbeide et komplisert filmprosjekt, både på egen hånd og i samarbeid med en erfaren veileder. Det er to kursdeltagere per prosjekt, en line producer/ produksjonsleder og en innspillingsleder, hver med sin veileder. Som avslutning blir bearbeidingen fremlagt for de andre kursdeltagerne, samt for prosjektets produsent og regissør som også presenterer sine egne vurderinger.

Kurset arrangeres av FOCAL i samarbeid med Norsk Filminstitutt, Svensk Filminstitutt, Finnish Film Foundation, The Austrian Film Institute og MEDIA programmet.

I 2017 arrangeres kurset 7-15. januar i Bilbao i Spania.

Søknadsfrist: 10. november 2016

Kursavgift:  € 800, inkluderer måltider og overnatting for line-producere, € 500, inkluderer måltider og overnatting for innspillingsledere, reisekostnader er ikke inkludert.

For produsenter som ønsker å sende inn prosjekter som kan brukes som case study er fristen 1. desember, send inn prosjekter til studies@productionvalue.net

For påmelding og mer informasjon: www.productionvalue.net