Swandown av Andrew Kötting har vært Case Study på kurset Feature Expanded

Feature Expanded

Publisert: 26.03.2015 | Sist endret: 17.02.2017

Søknadsfrist: 3. mars 2017

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Feature Expanded

Feature expanded er et kursprogram som retter seg mot filmskapere med bakgrunn fra det visuelle kunstfeltet som har en spillefilm i utvikling.

Kursets arrangeres av HOME og Lo schermo dell'arte Film Festival og har som målsetning å gi deltakerne den nødvendige kunnskapen og kompetansen de trenger til å utvikle og produsere kinofilm, og samtidig ta vare på visjonene og forsvare nyskapningen som disse filmskaperne representerer.

Kurset består av to workshops i Manchester og Firenze som består av seminarer, filmvisninger, personlig prosjektoppfølging og pitchetrening for regissører og produsenter. Kurset dekker temaer som; manusutvikling, historiefortelling uten manus, prosjektpresentasjon, finansiering, samarbeid med skuespillere og stab, distribusjon og lansering på nye plattformer. Kurset har spesielt fokus på filmer som er produsert av visuelle kunstnere og deres produksjonsmetoder. Den norske frilanskuratoren, skribenten og produsenten Leif Magne Tangen er blant mentorene på årets workshops.

Kurset retter seg mot regissører og produsenter med solid erfaring fra kortfilmproduksjon og/eller visuell kunstproduksjon med første spillefilm i utvikling.
Deltakerne må ha dokumenterbar akademisk og/eller praktisk bakgrunn innenfor visuell kunst. 

Kursdato og sted:

Workshop 1: 21-26. juni 2017 i Manchester, UK.

Workshop 2: 15-19. november 2017 i Firenze, Italia.

Kursavgift: 2500€ inkluderer måltider og overnatting. 

Søknadsfrist: 3. mars 2016

www.featureexpanded.com