Kurs og workshops

eQuinoxe

Manus

eQuinoxe fokuserer på manus og prosjektutvikling av prosjekter for kino, fortrinnsvis manus på et avansert utviklingsstadie (tredje utkast).

Søk innen 30/01/18

eQuinoxe – mer info

eQuinoxe er en workshop for manusforfattere som har fått realisert (minst ett) spillefilmmanus. Workshopen fokuserer på manus og utvikling av prosjekter for kino, fortrinnsvis manus på et avansert utviklingstadie (tredje utkast). Produsent/produksjonsselskap må være tilknyttet prosjektet, og deltar på en oppsummering i slutten av workshopen.

eQuinoxe arrangeres to ganger i året i forskjellige europeiske byer og kursene varer i 7-8 dager. Målet er å skape en kreativ atmosfære hvor forfattere og rådgivere kan utveksle ideer og tanker om de aktuelle prosjektene og hvor forfatterne og produsentene får mulighet til å diskutere sine visjoner og få nye perspektiver – som vil komme prosjektene til gode.

Neste kursdato og sted: juni 2018, sted tbc

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.