Kurs og workshops

EAVE European Producers Workshop

Film
Stengt for påmelding

Les mer om EAVE

EAVE European Producers Workshop er et velrenommert produsentkurs som retter seg mot både fiksjon- og dokumentarprodusenter innenfor film og tv. Kurset består av tre ukelange workshoper gjennom ett år, med individuell oppfølging av deltakerne mellom kursene. Deltakerne får også mulighet til å bli en del av EAVE nettverket, et bredt produsentnettverk som består av nåværende og tidligere kursdeltakere.

Hovedtema for de ulike samlingene er “Development”, “Packaging” og “Finance and Distribution”. Deltakerne deles opp i grupper som ledes av en erfaren produsent. Produsenter som melder seg på uten prosjekt, får samarbeide med de som har med prosjekter under workshopene. Hver workshop består av en kombinasjon av foredrag, gruppearbeid, filmvisninger, ulike casestudier, samt personlige møter med konsulenter hvor man bl.a får trene på pitching. Mellom workshopene, jobber deltakerne videre med utviklingen av egne prosjekter. I 2018 vil de tre samlingene bli arrangert i Luxemburg, Norge og Spania.

Workshops i 2018:

8. – 15. mars 2018 i Luxemburg
22. – 29. juni 2018 i Stavanger, Norge
22.-29. oktober 2018 i Santiago de Compostela, Spania.

Kursavgift: € 3.000 deltakere med prosjekt/ € 2.000 for deltakere uten prosjekt, og conference fee på € 1.600 per samling som inkluderer overnatting og måltider.
Søkeravgift: 150 €

Intervjuer med søkere gjennomføres høsten 2017 og deltakerne publiseres i desember 2017.

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og aktiviteter innen MEDIA-programmet!