Nordic Game: workshop og meet-up

Publisert: 25.02.2014 | Sist endret: 25.02.2014

Unity for storytellers workshop 21. mai 2014.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Nordic Game er Nord-Europas største spill- og transmediakonferanse som i år arrangeres for tiende gang i Malmø. Konferansen er et møtested for spillutviklere og film- og transmedia produsenter som ønsker å finne samarbeidspartnere til sine prosjekter.

Årets workshop: Prototyping visual storytelling  tar for seg programvaren Unity og hvordan denne teknologien kan brukes i film, teater og TV-produksjon for å gjøre historier om til interaktive opplevelser og demonstrerer hvordan teknologien kan brukes til produksjon i ulike bransjer og plattformer.

Prototyping visual storytelling tar for seg grunnprinsippene i Unity, med eksempler fra ulike filmproduksjoner. Spillutvikleren Tim Garbos (Kanako) innleder årets workshop med case-studier som viser hvordan man prototyper film og interaktive ideer og forteller om sitt arbeid på den danske interaktive produksjonen Skammekrogen.dk. Deltakerne får også anledning til å teste ut teknikkene på arbeidsstasjoner som blir satt opp på workshop-området.

Kurset retter seg mot historiefortellere, kunstnere og produsenter fra ulike bransjer, tidligere erfaring eller kjennskap til Unity er ikke nødvendig. Undervisningen foregår på engelsk.

Kursdato og sted: Onsdag 21. mai 2014 i Malmø, Sverige.

Deltakere på workshop får redusert pris på akkreditering til Nordic Game Conference 21-23. mai 2014.

Kursavgift: 500 SEK

Påmelding til workshop: nordicgame.com/unityforstorytellers

Prototyping visual storytelling etterfølges av to andre arrangementer: The Nordic Game Transmedia meet-up og Indie night, hvor du kan møte spillutviklere, ta en øl og spille indie spill. Begge arrangementene er gratis, men de som ønsker å delta må melde seg på.

 Påmelding til meetup: meetup.com/nordictransmedia