powr logo

Manusforfattere søkes til POWR

Publisert: 11.08.2017 | Sist endret: 11.08.2017

POWR Baltic Stories Exchange er et internasjonalt pitche-forum for nordiske og baltiske manusforfattere som i mange år har vært arrangert under Baltic Event Co-production Market i Tallinn. Sju manusforfattere med langfilmprosjekt i tidlig utvikling blir valgt ut til å delta. Søknadsfrist 1. september.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Relatert

Relaterte dokumenter

Årets workshop holdes i dagene 27.-29. november 2017. I tillegg til å presentere prosjektet sitt for potensielle produsenter og samarbeidspartnere, får de sju manusforfatterne 2,5 dagers trening og diskusjoner i et uformelt, internasjonalt forum.   

 POWR arrangeres av de baltiske MEDIA Deskene i samarbeid med de nordiske MEDIA Deskene og TorinoFilmLab (TLF). Valria Richter (Danmark/TLF) og Helene Granqvist (Sverige) er tutors på årets POWR som også er åpen for «gjesteforfattere» fra belgisk Flandern.

 Søknader velges ut på grunnlag av kort synopsis (3 sider), CV og motivasjon. Et lengre synopsis må sendes for de som blir valgt ut til å delta. Workshopen er tilrettelagt for manusforfattere med langfilmmanus primært for kinodistribusjon og som er på leting etter produsent. POWR Baltic Stories Exchange er kostnadsfritt for deltakerne som kun betaler reisen selv. Søknadsfrist 1. september. Søknad (skjema og info vedlagt) sendes til mail@mediadesk.no.